Υλικά
- 8 αβγά
- 250 ml γάλα
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 10 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 250 γρ. γραβιέρα (ή φέτα)
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα μέτριο ταψί και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αβγά με το σύρμα ώστε να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γάλα μας, το αλεύρι, το λάδι, τη γραβιέρα και το αλατοπίπερο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί, σκορπίζουμε ομοιόμορφα τα τοματίνια, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.